Kissalla on yhdeksän elämää, mutta koiran on pakko mahduttaa seitsemän vuotta yhteen

Katiska ja koira-artikkelit

Postituslistat

Katiskassa on käytössä useampikin sähköpostilista. Osa keskittyy uusien julkaisujen ja päivitysten informoimiseen, kun taas vaikkapa Sähköpostiblogi on oma sisältöhaaransa.

Listoja ei käytetä varsinaiseen markkinointiin, paitsi Storen listaa. Joten voit luottaa siihen, että postilaatikkosi ei täyty mainoksista. Lisäksi uusien julkaisujen ilmoitukset ovat juurikin niitä: automaattinen ilmoitus uudesta artikkelista ilman muuta sisältöä. Jos aiheeseen liittyy olennaisesti joitain vanhempia julkaisuja, niin niiden linkit saattavat näkyä mukana. Mutta se oli siinä, ei muuta.

Samaten osoitteita ei käytetä, anneta tai myydä muihin tarkoituksiin kolmansille osapuolille. Sellaista lupaa ei sinulta ole koskaan pyydetty eikä tulla pyytämään.

Oli listan idea mikä tahansa, niin pystyt eroamaan siitä koska tahansa sähköpostilistojen hallinman kautta tai jokaisessa mailissa olevasta linkistä. Samalla sähköpostiosoitteesi poistetaan kokonaan järjestelmästä (tai melkein heti, tuossa on noin viikon tekninen viive).

Sähköpostilistat