Kissalla on yhdeksän elämää, mutta koiran on pakko mahduttaa seitsemän vuotta yhteen

Katiska ja koira-artikkelit

Yhteydenotot

Katiskan pääasiallinen yhteydenpitoväylä on yhteydenottolomake, ja sivustotasolla myös kommentoinnit – joihin kuuluu myös luentojen/koulutusten ns. yksityisviestit. Kysymyksiä ja kyselyjä ei kannata lähettää Facebookin viestien kautta. Se on meille, kuten sinullekin, vapaa-aikaan liittyvää huvia, ei työkalu, ja omat profiilimme ovat yksityisiä. Ne ovat työkäyttöön yhtä vähän kuin että jos sinä suunnittelisit pomosi kanssa omia työvuorolistojasi naamassa tai Instassa – kuulemma jotkut tosiaan tekevät tuota.

Tekstiviestit ovat myös yhtä huono vaihtoehto Jo pelkästään siksi, että tekstarit ovat lyhytviestejä, eikä niissä voi oikeastaan koskaan käsitellä asioita muutoin kuin kyllä ja ei tasolla. Käytämme myös omia henkilökohtaisia puhelimiamme, joten puhelimia ei vain voida sammuttaa kun ollaan vapaalla.

Ja sovitaan, että me soitamme sinulle, ei päinvastoin. Ihan siksi, että et voi tietää koska nukumme, teemme omia koiria, filmaamme luentomateriaalia tai vietämme perhe-elämää – sen sijaan Katiskasta soitetaan sinulle vain ennalta sovittuna aikana.

Katiskan ns. yleinen sähköpostiosoite on katiska@katiska.info. Marikan saa kiinni osoitteesta marika.karulinna@katiska.info ja Jakke vastailee sähköpostilla jakke.lehtonen@katiska.info. Sähköpostien heikkous on nykyisessä (roska)postien tulvassa, jonka takia asiallisetkin mailit saattavat hukkua vähemmän asiallisten joukkoon. Siksi yhteydenottolomake on fiksuin valinta.

 

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]