Kissalla on yhdeksän elämää, mutta koiran on pakko mahduttaa seitsemän vuotta yhteen

Katiska ja koira-artikkelit

Yhteydenotot

Katiskan pääasiallinen yhteydenpitoväylä on yhteydenottolomake, ja sivustotasolla myös kommentoinnit – joihin kuuluu myös luentojen/koulutusten ns. yksityisviestit. Kysymyksiä ja kyselyjä ei kannata lähettää Facebookin viestien kautta. Se on meille, kuten sinullekin, vapaa-aikaan liittyvää huvia, ei työkalu, ja omat profiilimme ovat yksityisiä. Ne ovat työkäyttöön yhtä vähän kuin että jos sinä suunnittelisit pomosi kanssa omia työvuorolistojasi naamassa tai Instassa – kuulemma jotkut tosiaan tekevät tuota.

Tekstiviestit ovat myös yhtä huono vaihtoehto Jo pelkästään siksi, että tekstarit ovat lyhytviestejä, eikä niissä voi oikeastaan koskaan käsitellä asioita muutoin kuin kyllä ja ei tasolla. Käytämme myös omia henkilökohtaisia puhelimiamme, joten puhelimia ei vain voida sammuttaa kun ollaan vapaalla.

Ja sovitaan, että me soitamme sinulle, ei päinvastoin. Ihan siksi, että et voi tietää koska nukumme, teemme omia koiria, filmaamme luentomateriaalia tai vietämme perhe-elämää – sen sijaan Katiskasta soitetaan sinulle vain ennalta sovittuna aikana.

Katiskan ns. yleinen sähköpostiosoite on katiska@katiska.info. Marikan saa kiinni osoitteesta marika.karulinna@katiska.info ja Jakke vastailee sähköpostilla jakke.lehtonen@katiska.info. Sähköpostien heikkous on nykyisessä (roska)postien tulvassa, jonka takia asiallisetkin mailit saattavat hukkua vähemmän asiallisten joukkoon. Siksi yhteydenottolomake on fiksuin valinta.

 

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom