Koiran raakaruokinnan ruokintasuunnitelma

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkeli julkaistu:24.11.2019
  • Artikkelin kategoria:Koira

Vaikka koiran raakaruokinta onkin helppoa, niin silti osa haluaa valmiin ruokintasuunnitelman. Syitä on useita alkaen omista kiireistä ja päätyen itseluottamuksen puutteeseen. Terveelle koiralle valinta on kohtuullisen helppo.

Mitä jos kaikesta huolimatta tekisit itse? Se on vaihtoehto sellaisille, jotka haluavat ymmärtää mitä tehdään ja miksi. Plus se on ilmainen, kun osallistut Katiskan verkkoluentoon Koiran raakaruokinnan suunnittelu.

Jos kaikesta huolimatta haluat valmiin ohjelman, niin sellainen löytyy Katiskan Storesta. Itseasiassa useampi vaihtoehto: Raakaruokinnan rautalankamalli.

Sairaille koirille kumpikaan noista ei ole vaihtoehto. On aivan se ja sama, että kiusaako koiraa allergia, hiiva, suolisto-oireet… mikä tahansa, niin yksikään valmis kaava ei sovi. Se johtuu siitä, että silloin ei tehdä varsinaista ruokintasuunnitelmaa, vaan rakennetaan tukihoito, jota joutuu muuttamaan matkan varrella. Silloin ainoa järkevä valinta on buukata puhelinaika:

 

Koiran raakaruokinnan ruokintasuunnitelma 1

 

Puhelinaika on fiksu vaihtoehto silloinkin, kun haluat täysin yksilöllisen selityksen mitä annat, paljonko annat ja varsinkin miksi annat. Eräällä tavalla kustomoitu yksityisoppitunti.

Vastaa

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen