Racing BE-Vimin

Racing BE-Vimin on hevosten BE-vitamiini, jota voi käyttää myös koirille. Annostus vaihtelee sen mukaan paljonko koiralle halutaan E-vitamiinia.

0 kommenttia

Biomed D-vitamiinitippa

Biomed D-tippa on keskikoisille koirille sopiva nestemäinen D-vitamiini. Tippa kattaa päivittäin annettuna 28 koirakiloa ja kerran viikossa annettaessa 4 koirakiloa.

0 kommenttia

Cartivet + MSM

Cartivet + MSM on koirille myytävä glukosamiini, joka antaa hieman kondroitiinisulfaattia. Annos on 0,17 mg/kgEP.

0 kommenttia
Read more about the article Perjantaitarpeet: Tryptofaani
Tryptofaania saa helpoiten lihasta.

Perjantaitarpeet: Tryptofaani

Tryptofaani saattaa vähentää koiran raketti- ja ääniarkuutta. Perjantaitarpeet kertoo paljonko erilaisia ruokia pitäisi antaa koiralle tryptofaanin takia.

3 kommenttia

Raketteja ja savikiekkoja

Paukkuarkuus on koiran hermorakenneongelma. Se kiusaa uutena vuotena ilotulitusrakettien takia, mutta myös metsästyskautena. Avuksi voi koittaa tryptofaania.

2 kommenttia

”Ainakaan en syö kasviksia”

Working jackrussell pennut siirtävät itseään luontaisesti kahteen ruokintaan päivässä.

Kommentit pois päältä artikkelissa ”Ainakaan en syö kasviksia”

Parathormoni

Parathormoni (PTH) eli lisäkilpirauhashormoni on eräs tärkeimmistä elimistön käytössä olevista kalsiumin säätelijöistä, koska se vastaa veressä olevan kalsiumin määrästä. Samalla parathormoni osallistuu kiertoteitse luuston rakentamiseen, koska luusto on tärkein kalsiumvarasto.  Lisäkilpirauhaset ovat pienenpieniä, ihmisillä noin nuppineulan pään kokoisia, sisäeritysrauhasia kilpirauhasen pinnalla. Lisäkilpirauhasen toimintaa ja ongelmia ei saa sekottaa kilpirauhaseen, jolla on oma tehtävänsä sisäerityksessä ja samalla kilpirauhanen on lisäkilpirauhasen vastavaikuttaja.

(lisää…)

0 kommenttia