Vetman Turku Classic 2013

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkeli julkaistu:18.12.2013
  • Artikkelin kategoria:Koira

Turku Classic on kauden ainoa greyhoundien pitkän matkan klassikko, ja Turun Metsämäessä taivallettavaa matkaa 0n 785 metriä. Vuoden 2013 koitosta sponsoroi Vetman. Stayer-koiria on kannassa vähän ja siksi kilpailun yleensä voittaakin kestävä keskimatkan koira, mutta kun kilpailussa päästään esittämään aitoa stayer-kykyä, niin tuloksiakin syntyy. Vuonna 2012 kilpailun voitti nuori narttu La Tua Cantante parantaen matkan rataennätystä lähes sekunnin.

Vuonna 2013 Vetman Turku Classicissa kohtasivat lähes samat koirat ja kilpailun nuotitus meni edellisvuoden mukaan. La Tua Cantante vei voiton ja sitä myöten se nimettiin toistamiseen GRL:n Vuoden Greyhoundiksi – ensimmäisen kerran kun narttu on moiseen kyennyt, eikä siihen ole moni uroskaan päässyt.

La Tua Cantante edustaa Nordic Greyhoundsin kilpailukalustoa sekä jalostusta.

Vetman Turku Classic 2013

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen