108: Helppoheikkejä ja homeopatiaa (podcast)

Mikä tahansa sekunnissa heitetty huuhaaväite vaatii tuntien työn, että sen saa kumottua. Tunteja täysin hukkaan, koska homeopatiaan tai muuhun taikauskoon uskovat eivät kuitenkaan mieltään muuta.

Podcast on täynnä tuohtumusta. En voi ymmärtää ihmisten sinisilmäisyyttä (anteeksi sinisilmät) ja suoraan sanottuna typeryyttä uskomusasioiden suhteen. Kyse ei ole tietämättömyydestä, koska kyse on aikuisista, ei Hannuun ja Kerttuun uskovista lapsista.

Kerron mitä mieltä olen peruskoulusta, ihmiskunnan tulevaisuudesta, Googlen hakumahdollisuudesta ja miten kaikkea on kokeiltava, ennenkuin tietää. Valitan kokemusasiantuntijat, mutta siltä en suostu raiskaamaan neitsyeitä enkä pilkkomaan albiinoja.

Myös tiede saa siipeensä, mutta myös selityksen miksi silti tiede on luotettava, ei Ruohonjuuren tapaiset vedättäjät, joiden heillä on moraalinen oikeus viedä idiooteilta rahat. Loputkin empatiasta häviää kun homeopaateille ja muille kusetushoitajille rahansa antavat rinnastetaan nigerialaisille ja feikkiprofiileille rahansa lahjoittaviin.

Paljastan myös kuinka paljon murehdin sitä, että loukkaantuneet homeopatiauskovaiset eivät suostu käyttämään palveluitani (spoilervaroitus: nukun yöni hyvin).

Jos sinua ahdistavat kirosanat, niin älä kuuntele.

Kaffepaussin aika
Kaffepaussin aika
108: Helppoheikkejä ja homeopatiaa (podcast)
108: Helppoheikkejä ja homeopatiaa (podcast) 1
/
You are currently viewing 108: Helppoheikkejä ja homeopatiaa (podcast)

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen