90: Huuhaata kevätilmassa (podcast)

Kevät tuo mukanaan punkkikeskustelut, jonka jälkeen aletaan keskustelemaan/inttämään ovatko ns. luonnolliset ja myrkyttömät vaihtoehdot parempia koiralle kuin punkeille myrkylliset aineet. Se on selvä, että moiset ovat ainakin punkille turvallisempia. Se onkin sitten epäselvempää, että säännönmukaisesti luonnolliset häädöt ovat hyvinkin epäluonnollisia, jopa yliluonnollisia. Kyse on koko ajan yhdessä ja vain yhdessä asiassa: myyjällä on tarve saada nopea kauppa korkealla katteella. Silloin sellaiset asiat kuin tutkitut vaikutukset, teho ja faktat ovat pelkkä rasite.

Iltalehti sortui vastaavaan sontaan pelotellessaan kouluruokailun lisäaineilla ja kirjoittamalla jutun välttämällä aidosti asioista tietäviä. Taas huijausbisnestä vahvistettiin ja journalismista luovuttiin, mutta nykyinen tyyli on tuon toimintavan mukainen toki. Ei tiedolla ja osaamisella ole arvoa. Ainoastaan luulolla ja uskoon perustuvalla raivolla on merkitystä.

Kaffepaussin aika
Kaffepaussin aika
90: Huuhaata kevätilmassa (podcast)
90: Huuhaata kevätilmassa (podcast) 1
/
You are currently viewing 90: Huuhaata kevätilmassa (podcast)

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen