96: Venla, päivä 133 (podcast)

Venlasta on tullut nuori jackrussell-neiti. Jos se olisi isompi, niin sillä olisi vasta kasvu pääsemässä täyteen vauhtiin, mutta kainalokokoinen terrieri alkaa olla kasvunsa kasvanut. Korvat ovat miten sattuu, niin rakenteen kuin kuulonkin puolesta. Mutta kaikin puolin sävyisä, mitä nyt shetlanninponitamman kanssa kokeilee onneaan.

96: Venla, päivä 133 (podcast) 1Hampaat vaihtuivat ongelmitta ja uhraankin muutaman minuutin ihmettelyyn miksi meillä ei ole koskaan ongelmia hampaiden vaihtumisessa. Luonne on ikävyyksistä piittaamaton, josta on lyhyt hyppäys ihmetellä koirien luonnetta ja onko sellainen hieman epämääräinen asia kuin työkoiran luonne kuitenkaan Suomen koirakannan kokonaisuutta ajatellen aivan se asia mihin olisi pyrittävä. Suurin osa koirista on kuitenkin seurakoiria.

Lisäksi esitellään tämän päivän hittijuttu, joka Venlan kohdalla tarkoittaa talon alle jumittamista.

Ja yksin tehdyn rullamittamittauksen perusteella säkä on 32 senttiä.

Kaffepaussin aika
Kaffepaussin aika
96: Venla, päivä 133 (podcast)
Loading
/
You are currently viewing 96: Venla, päivä 133 (podcast)

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen