97: Kun minäkään en piittaa (podcast)

Yksi säännönmukainen kysymys on, että miksi laskea koiran ruokintaa, kun ei piittaa omistakaan syömisistä. Kiltti vastaus on, että koiran kapeampi ruokavalio ei paikkaa itseään. Ilkeämpi, tai realistisempi vastaus on, että ei pysty kertomaan miksi joku ei piittaa.

Podcastissä mainitaan ihmisen eroista erikoistuneisiin ruokailijoihin, kuten nautoihin tai koiriin. Kerrataan myös se, että yhden koiran tarina kertoo vain yhdestä koirasta, ei kaikista koirista. Muistellaan myös miksi A-vitamiinin, D-vitamiinin tai sinkin saannista on huolehdittava (koska niitä ei muutoin saada…). Ja aivan viimeisillä sekunneilla kerrotaan miksi sinuun suhtaudutaan kuin häirikköön ja trolliin, jos et suoraan kerro, että et tiedä miksi koiran ruokintaa lasketaan ja miksi ravintolisiä annetaan, vaan kyseenalaistat muiden tekemiset ihmisen perusteella.

Kaffepaussin aika
Kaffepaussin aika
97: Kun minäkään en piittaa (podcast)
Loading
/
You are currently viewing 97: Kun minäkään en piittaa (podcast)

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen