Mitä infokortit ovat?

Infokortit ovat lyhyitä koosteita koiran tarvitsemista ravintoaineista ja niihin liittyvistä tärkeimmistä asioista, kuten koiran tarpeesta. Infokortti on siis enemmänkin muistilappu kuin varsinainen artikkeli.

Taksonomiassa, eli miten eri aiheet on luokiteltu, jokainen infokortti on aiheensa mukaisessa luokassa. Vitamiinit on kaikkien vitamiinijuttujen mukana, mineraalit mineraalien kanssa ja niin edelleen. Mutta koska joskus saattaa olla tarve löytää kaikki infokortit, niin ne on merkitty avainsanalla… infokortti. Avainsanat, eli tagit, ovat muutenkin eräällä tavalla vaakatasossa kulkeva luokka, kun normaalisti luokat ovat pystysuunnassa alkaen saman aiheen yleisimmästä alueesta ja tarkentuen alaspäin.

Löydät kaikki infokortit täältä:

 

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen