Tervetuloa Katiskaan

Jotkut oppi lukemal, jotkut oppi muitte virheist.
Jonku on pakko iha itte kusta sähköpaimenesse


Katiska on koirataidon ja -tiedon artikkelipankki ja verkkojulkaisu
. Artikkeleihin on koottu yleistä tietoa koiran terveydestä, tapaturmista, hoidosta, ruokinnasta… Pääpaino on urheilevissa koirissa, kuten agilitykoirissa, mutta kaikki löydettävä on sovellettavissa sohvaperunasta iditarod-valjakkoon, pennusta eläkeläiseen.

Kissalla on yhdeksän elämää, mutta koiran on pakko mahduttaa seitsemän vuotta yhteen

Onko sinulla aikaa tuhlattavaksi, sillä pyörän keksiminen uudestaan on vähintään hölmöä. Joku on jo pissannut sähköpaimeneen, polttanut sormensa tai känsöittänyt kantapäänsä – älä hakkaa päätäsi seinään, vaan hyödynnä muiden kokemuksia.

Lukeaksesi artikkeleita, blogia tai FAQ:ja, sinun ei tarvitse rekisteröityä tai kirjautua. Sen sijaan kommentointi vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen ei tällä hetkellä kustanna sinulle mitään muuta kuin pienen hetken ajastasi, mutta se maksaa varmasti vaivan.

 

You are currently viewing Tervetuloa Katiskaan

Vastaa

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen