80: Venla, päivä 13 (podcast)

80: Venla, päivä 13 (podcast) 1Venla opetteli jäällä kulkemista, omalla pihalla. Siksi keskustellaan hieman aiheesta alusta-arkuus, uuden oppiminen ja ensimmäisten kokemusten merkitys jatkolle. Poikkeuksellisissa tilanteissa, oli se sitten pimeä, pauke tai vieraat koirat, niin omistaja kertoo omalla elekielellään pennulle miten asiaan täytyy suhtautua. Jos itse säikkyy, suuttuu tai on vain huolestunut, niin se on vahva opetus, että tilanteessa on jotain suunnattoman huolestuttavaa ja sen asian pentu oppii heti.

Juttelen podcastissä myös ohimennen aiheesta penturokotusten aikataulu ja miten emän vasta-aineet eivät todellakaan suojaa 12 viikkoiseksi asti. Itseasiassa suojaa ei enää ole edes luovutusiässä.

Kaffepaussin aika
Kaffepaussin aika
80: Venla, päivä 13 (podcast)
80: Venla, päivä 13 (podcast) 2
/
You are currently viewing 80: Venla, päivä 13 (podcast)

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen