22: Kokonaisuus (vlog)

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkeli julkaistu:20.11.2014
  • Artikkelin kategoria:Koira

Kaffepaussissa tolkutetaan itsestään selvyyttä, jossa kokonaisuus tulee aina ennen nippeliä. Nippeli täydentää kokonaisuuden, mutta ei pysty korjaamaan perustuksen virheitä. Siksi niin ruokinta kuin koirakin täytyy aina nähdä kokonaisuutena. Sama pätee ongelmissa. Jos koira kuolee täysipainoisella ravinnolla, mutta voi siedettästi puutteilla, niin puutteet ylittävät ravitsemukselliset perustarpeet. Lääke, joka parantaa sairauden, mutta tappaa potilaan, on hyödytön lääke. Lisäksi mainitaan ohimennen miksi kykenen juomaan pikakahvia ja jutellaan hetki ponien ruokinnasta.

Olette varmaan huomanneet, että Katiska on saanut vahvistusta. Marika Karulinna kirjoittelee aina ehtiessään ja tuo (on jo tuonut; oikea aikamuoto) piristävän uuden otteen Katiskan sisältöön. Jos seuraat facebookin raakaruokintaryhmiä, niin et ole voinut olla törmäämättä Marikan näkemyksiin.

Kaffepaussiin upposi aikaa 17:34 minuuttia.

 

 

P.S.

En minä kenellekään videolla juttele, vaikka ohi katsonkin. Kokeilin monitorointia kuvauksessa, enkä ymmärtänyt, että monitoriin katsominen lyhyellä välimatkalla tarkoittaa sitä, että katsoo myös kameran ohi. Huoh.

P.P.S.

edittiä 20.11.2016; minua ei saa enää kiinni Veikkolasta, mutta kylläkin Katiskasta.

Tallenna

You are currently viewing 22: Kokonaisuus (vlog)

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen