81: Venla, päivä 15 (podcast)

Venla pääsi elämänsä ensimmäisen kerran isolle kirkolle koiranruokaostoksille. Se oli huomattavan reipas, ja tosiaan tarkoitan sitä enkä kallistu vain kehumaan pentua. Lässytysakseli hoidettiin antamalla Venlan itse valita uusi lelu – tosin siihen hieman puututtiin, koska ensimmäinen valinta oli liian iso (samanlaisia kaikki kakarat, lajista riippumatta).

81: Venla, päivä 15 (podcast) 1
Me saamme aina apua paikallisessa kaupassa.

Venlalle tarjottiin myös järkytys. Se ei ilmeisesti tiennyt, että meillä ihmisillä on kovin kehno turkki, eikä siihen auta sinkki eikä omegat.

Jonkun verran höpisen siitä, että lihan värillä ei ole väliä, kunhan se on punaista. Muistutan myös, että ruokinta saa olla mahdollisimman helppoa (paitsi jos siitä tekee harrastuksen, joka sekään ei ole väärin). Hieman mökötän myös myynnistä, mutta siihen tarjotaan ratkaisu.

Kaffepaussin aika
Kaffepaussin aika
81: Venla, päivä 15 (podcast)
81: Venla, päivä 15 (podcast) 2
/
You are currently viewing 81: Venla, päivä 15 (podcast)

Jakke Lehtonen

Teen kokopäiväisesti koirien ravitsemusta sekä opetan omistajille koirien ruokintaa sekä fyysistä valmennusta. Suurin leipätyö on kuitenkin koira-ammattilaisten kouluttaminen vielä paremmiksi koirien ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Vastaan huomattavan pitkälle Katiskan sisällöstä. Sivuston FAQ: Jakke Lehtonen